Om oss

VÅR TANNKLINIKK

Vår tannklinikk er en privat tannklinikk i sentrum av Stokmarknes i Hadsel med to tannleger og to sekretærer. I våre trivelige lokaler er vi fleksibel på åpningstider ved spesielle behov, og tilbyr akutt hjelp utenom arbeidstid, også i helger og høytider. Tannlegene er faglig oppdatert og søker å utføre sitt arbeid forsvarlig og til pasientens beste. Hos oss står pasienten i sentrum, og vårt overordnete mål er å gi alle våre pasienter den best mulige omsorg, veiledning og tannbehandling. Vi tilbyr smertefri bedøvelse.

Kate Adolfsen-Trabelsi

Allmenntannlege og daglig leder

Kate tok sin tannlegeutdanning ved Universitetet i Bergen. Hun har også en master i public health, som hun tok i USA. Kate har jobbet mange år som tannlege på vestlandet, men i 2008 flyttet hun hjem til Stokmarknes og startet sin praksis her.

Markus Norlunn Fredriksen

Allmenntannlege 

Markus tok tannlegeutdanningen ved Universitetet i Tromsø. Han begynte å jobbe hos oss sommeren 2019. Markus er opprinnelig fra Melbu, men bor på Stokmarknes sammen med sin samboer og deres barn.

Karin-Mari Solheim

Sektretær 

Karin-Mari fikk sin autorisasjon som tannhelsesekretær i 2014, og har jobbet her hos oss siden 2016. Hun er bosatt på Sortland.

Benafsha Quraishi

Sektretær 

Benafsha går siste året på tannhelsesekretær, og har praksis hos oss dette året. Hun har fått fast jobb og skal bli værende etter endt utdanning. Hun er bosatt på Sortland med sin familie.

Copyright © All Rights Reserved

Markedsgt. 11A

8450 Stokmarknes